Guangdong Jianshang Industrial Investment Co., Ltd

Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες επιλογής δερμάτινων δώρων

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-26 08:47:37  Hits: 14

Να προσέχεις τις λεπτομέρειες της επιλογής δερμάτινων δώρων.Αν δεν υπάρχουν λάθη στα ακόλουθα στοιχεία, αυτός ο σάκος είναι βασικά ένας σάκος με καλή τεχνία και αξιόπιστη ποιότητα.

Πρόσωπο: επίπεδο, λείο, χωρίς ραφή έξω από το σχέδιο, χωρίς φουσκάλες, χωρίς εκτεθειμένο μπούρ.

Li: είτε πρόκειται για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα είτε για δερμάτινα προϊόντα, το χρώμα πρέπει να συντονίζεται με την επιφάνεια.Υπάρχουν πολλές ραφές στη φόδρα, και τα ράμματα θα πρέπει να είναι εντάξει και όχι πολύ μεγάλα.

Δέσμη: ένα σημαντικό μέρος της τσάντας, αλλά και το πιο ευάλωτο μέρος.Για να ελέγχεται αν υπάρχουν ράμματα και ρωγμές στο λουρί για να διαπιστωθεί αν η σύνδεση μεταξύ του ιμάντα και του σώματος είναι σταθερή.Όλα τα είδη των σάκων θα πρέπει να δίνουν προσοχή στο λουρί, και οι οδοιπόροι θα δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο φορτίο και στην σταθερότητα του ιμάντα, οπότε θα πρέπει να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή.

Υλικό: ως εξωτερική διακόσμηση της τσάντας, μπορεί να φθάσει στο σημείο φινίρισης.Κατά την επιλογή ενός πακέτου, θα πρέπει να δίνετε προσοχή στο σχήμα και την κατασκευή του υλικού.Αν το υλικό είναι χρυσό, πρέπει να συμβουλευτείτε αν είναι εύκολο να ξεθωριάσει.Όπως, το μακιγιάζ περίπτωση όπως το χειρισμό, θα πρέπει να δώσει προσοχή.

Γάτος: ανεξάρτητα από το αν η τσάντα είναι ραμμένη με ανοιχτό ή σκούρο νήμα, το μήκος των ράμματα πρέπει να είναι ομοιόμορφο και δεν πρέπει να εκτίθεται κεφαλή νήματος.Προσέξτε αν δεν υπάρχουν ρυτίδες στο ράψιμο και αν η κλωστή πήγε να δει αν ο τόπος της κεφαλής του καλωδίου θα προκαλέσει ρωγμές στο πακέτο.

Κόλλα: κατά την επιλογή ενός πακέτου, πρέπει να τραβάς τα μέρη για να δεις αν η κόλλα είναι σταθερή.Ειδικά μερικές πιο μοντέρνες τσάντες, επειδή το στυλ είναι όμορφο, τα στολίδια είναι εξαιρετικά, έτσι θα είναι πολύ ελκυστικά για το μάτι, αλλά αν αυτά τα στολίδια δεν είναι σταθερά ενωμένα, θα χάσουν τα χαρακτηριστικά τους.

Τραβήξτε την κλειδαριά: ελέγξτε αν η γραμμή γύρω είναι σφιχτή και αν η άρθρωση με την τσάντα είναι φυσική.Ειδικότερα, ορισμένες σακούλες κλειδιών, σακούλες μακιγιάζ και άλλα πράγματα θα αποθηκεύουν πιο σκληρά πράγματα, θα πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή.

Κουμπί: Αν και και είναι ταπεινό αξεσουάρ, είναι ευκολότερο να αντικατασταθεί από φερμουάρ, οπότε θα πρέπει να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή κατά την επιλογή.Όπως οι σακούλες CD, τα πορτοφόλια και άλλες σακούλες που συχνά ανοίγουν και κλείνουν, θα πρέπει να δίνεται προσοχή στη δυνατότητα εφαρμογής της πόρπης κατά την επιλογή.

Το ρυμουλκό της θήκης Τρόλεϊ: είτε η δόνηση είναι σταθερή, είτε η κατασκευή του ελαστικού τροχού, πιέστε το δυνατά με το χέρι, είτε είναι σκληρό πλαστικό είτε μαλακό ελαστικό, το μαλακό ελαστικό είναι καλύτερο, διότι είναι ανθεκτικό στη φθορά!

8.jpg

Προηγούμενος: Προσαρμοσμένα δερ...

Επόμενο: Τι είδους ακουστι...